De juiste ondersteuning in arbodienstverlening voor jouw bedrijf

Sinds 1 juli 2017 is het basiscontract wettelijk verplicht. Het geeft werkgevers houvast en helderheid over bepaalde afspraken tussen de Arbodienstverlening en de werkgever. Hierbinnen is veel aandacht voor eigen regie en preventie, met uiteindelijk doel een professionele en kwalitatief goede arbodienstverlening en dus een gezonde bedrijfscultuur. BrinQer biedt een Basiscontract Arbodienstverlening en helpt jouw in de ondersteuning van het uitvoeren van arbotaken, zodat je werknemers duurzaam inzetbaar blijven.

De voordelen van BrinQer
  • Persoonlijke aandacht van gedreven professionals
  • Focus op inzetbaarheid van je werknemers
  • Handig digitaal inzetbaarheidsplatform
  • Naast het basiscontract ook maatwerk en diverse uitbreidingen mogelijk
  • Voordelige combinatie met verzuimverzekering
Maak nu een afspraak en ontvang gratis het boek 'Activeringsgesprekken'
BrinQer GARANT, GARANT PLUS of GARANT COMPLEET?

Met Basiscontract ‘BrinQer GARANT’ voldoe je aan de minimum eisen van het basiscontract en is er veel ruimte voor eigen regie, maar misschien wil je als werkgever of HR-manager meer ondersteuning? Dat kan door uitbreiding met extra opties of het full-service pakket ‘BrinQer GARANT PLUS’. Krijg bijvoorbeeld toegang tot ons handige DI-platform. Een digitale tool waarbij jij en je werknemers meer inzicht krijgen in werk- en levenstijl en er gericht gewerkt kan worden aan duurzame inzetbaarheid. Liever helemaal ontzorgd worden? Met BrinQer GARANT COMPLEET ben je naast complete arbodienstverlening ook nog eens verzekerd tegen verzuim.
Maak eens een afspraak zodat we je kunnen laten zien wat voor jouw de beste oplossing zou zijn.

MEER DAN 50 WERKNEMERS?

Dan ontvang je bij een afspraak tevens een gratis uur dossierbespreking, zodat we je wensen goed in kaart kunnen brengen.

Slim combineren met de verzuimverzekering

Wanneer je werknemers langdurig ziek zijn dan kost dat veel geld als onderneming. Het kan daarom handig zijn om je hiervoor te verzekeren zodat je de financiële risico’s beperkt. BrinQer en Tijmen Kroes hebben daarom hun dienstverlening gebundeld zodat je voordelig profiteert van én een verzekering én de juiste arbodienstdienstverlening: De Apeldoornse Verzuimpolis. Dit is een uitbreiding bij het fullservice pakket BrinQer GARANT COMPLEET en is geheel op je eigen wensen af te stemmen. Wij adviseren je hierover graag.

Regel het voor 1 juli 2018

Je hebt tot 1 juli 2018 de tijd om je bestaande contracten aan te passen, wanneer deze nog niet voldoen aan de nieuwe eisen. Alle nieuwe contracten moeten vanaf nu direct voldoen aan het basiscontract. Wij maken graag een afspraak met je om alles over het Basiscontract uit te leggen, zodat je straks voldoet aan de wettelijke afspraken.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende afspraak maken voor een BrinQer Basiscontract

Vul je gegevens in, dan mailen of bellen wij je terug voor het prikken van een geschikte datum en tijd.






Aantal werknemers