Belangrijke informatie rondom Covid-19

Het Coronavirus

 

Bijgewerkt op 16 oktober 2020

BrinQer en het Coronavirus

BrinQer volgt de uitgangspunten zoals weergegeven in onderstaande bronnen van RIVM en de Rijksoverheid. De bedrijfsartsen van BrinQer bewaken actualiteiten en de directie heeft regelmatig overleg met hen. Indien nodig plaatsen wij een update van onderstaande web verwijzingen.

Contact

Als u een specifiek advies wenst voor uw organisatie of situatie kunt u bellen met 055 – 35 74 360 of een mail sturen aan: goedeservice@brinQer.nl

Als u vragen heeft die enkel met het Coronavirus te maken hebben kunt u ons speciale informatienummer daar voor bellen: 055-35 74 369.

Met u en uw medewerkers moeten we ook binnen de nieuwe regelingen tóch ons werk doen. Het stopt niet met bijzondere aandacht voor de gezondheid van de medewerkers en organisaties. We hebben ook allemaal een belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid. De overheid wil het persoonlijk verkeer beperken en het aantal contactmomenten terugdringen. BrinQer kan en moet hierin ook een bijdrage leveren om haar dienstverlening hierop in te richten.

Uitgangspunten:

  • Onze zakelijke afspraken met leveranciers, klanten en relaties alleen nog maar online plaatsvinden;
  • We met een heel beperkt aantal mensen op ons kantoor werken en verder vanuit huis;
  • De afspraken/consulten met uw medewerkers alleen telefonisch of online plaats vinden. Tenzij de betrokken professional een fysieke afspraak noodzakelijk vindt. Vanzelfsprekend wordt daar dan vooraf over gecommuniceerd.
  • Noodzakelijke redenen kunnen zijn: medewerker is mentaal niet in staat om het gesprek via telefoon/online te voeren, de situatie is erg complex en wordt niet via telefoon/online goed inzichtelijk, een fysiek onderzoek is gewenst.
  • Medewerkers wordt dan met de uitnodiging een gezondheidscheck toegestuurd die zij daags voor het consult zelf moeten beantwoorden. Als er enig risico bestaat, zal in plaats van een fysiek consult een telefonisch consult op het afgesproken tijd gehouden worden;

Deze maatregelen zullen, zoals het er nu naar uitziet, tot aan het begin van het nieuwe jaar duren. Uiteraard hopen we dat we u eerder kunnen berichten dat de maatregelen versoepeld kunnen worden.

Belangrijke websites en downloads