Belangrijke informatie rondom Covid-19

Het Coronavirus

 

Bijgewerkt op 7 mei 2020

BrinQer en het Coronavirus

BrinQer volgt de uitgangspunten zoals weergegeven in onderstaande bronnen van RIVM en de Rijksoverheid. De bedrijfsartsen van BrinQer bewaken actualiteiten en de directie heeft regelmatig overleg met hen. Indien nodig plaatsen wij een update van onderstaande web verwijzingen.

Contact

Als u een specifiek advies wenst voor uw organisatie of situatie kunt u bellen met 055 – 35 74 360 of een mail sturen aan: goedeservice@brinQer.nl

Als u vragen heeft die enkel met het Coronavirus te maken hebben kunt u ons speciale informatienummer daar voor bellen: 055-35 74 369.

Werkwijze

  • Personeel van BrinQer en de leveranciers werken zoveel mogelijk vanuit huis, op kantoren is een aangepaste bezetting.
  • Bij persoonlijk contact worden de gebruikelijke hygiĆ«nische voorzorgsmaatregelen genomen ter preventie van overdracht van het virus.
  • Volg de aanwijzingen van RIVM en de Rijksoverheid op. Meer info ook via de website van Oval, de brancheorganisatie voor arbodiensten.
  • Hieronder op de pagina treft u belangrijke links en downloads m.b.t. het Coronavirus.

Voor de inzet van bedrijfsartsen volgen we de richtlijnen van de leveranciers en de beroepsgroepen:

  • Consulten met de bedrijfsartsen en andere professionals van BrinQer blijven in ieder geval tot 1 juni telefonische consulten.
  • Binnen afzienbare tijd zullen we deze werkwijze uitbreiden met het faciliteren van video-consulten.
  • Mochten er dringende redenen voor een fysiek consult zijn weegt de arts dat af en informeren we u over die uitzondering en het vervolg. Vanzelfsprekend volgt toelichting op deze werkwijze op het moment dat de artsen gebruik gaan maken van deze mogelijkheid.

Belangrijke websites en downloads