Covid19 sneltest voor bedrijven
Aangeboden door de overheid!

Als werkgever wil je je bedrijf én je werknemers zo gezond mogelijk houden. Snel kunnen testen op Covid-19 bij klachten is dan fijn. Maar ook als er geen klachten zijn, zoals bij een melding vanuit Coronamelder of als preventieve maatregel, wil je snel zekerheid, zodat je door kan met je business.

 

Snel testen scheelt onnodig wachttijd en dus een hoop geld.

 

Het Ministerie van VWS biedt Arbodiensten de mogelijkheid om sneltesten te faciliteren voor werkgevers. Je betaalt dan als werkgever alleen de test zelf. De uitvoering wordt vergoed door het ministerie. BrinQer regelt voor u de subsidie, daar hoeft u dus zelf niks voor te doen.

 

Voor een gesubsidieerde sneltest betaal je slechts € 8,75 per test.

 

BrinQer heeft hiervoor in Apeldoorn een sneltestlocatie aan de Prinsenweide 14. We maken gebruik van de door RIVM gevalideerde antigeen-sneltest van Roche (15 min).

 

Welke testen bieden we:

  • Gesubsidieerde sneltesten voor medewerkers met klachten of nadat ze een melding hebben ontvangen in de Coronamelder. (€ 8,75)
  • Preventieve sneltesten van medewerkers (wanneer zij geen symptomen hebben) om een veilige werkomgeving te waarborgen. (€ 65)
    We hopen dat ook deze testen binnen afzienbare tijd onder de subsidie gaan vallen.

 

Wij regelen voor u de subsidieaanvraag.
Binnen 15 minuten de uitslag binnen!

Positieve uitslagen melden wij, volgens wettelijke verplichting en richtlijnen, bij de GGD.

Weinig tijd? Testen op locatie is ook mogelijk

Onze vaste testlocatie is aan de Prinsenweide 14 in Apeldoorn. Maar er zijn ook mogelijkheden om op locatie te komen testen. Dat scheelt weer reistijd.
Heb je hiervoor interesse, stuur dan een mail naar: covid19@BrinQer.nl

Zakenreis naar het buitenland?

Vraag de non-Covid19 reisverklaring aan

Reizen doen we liever niet, maar soms kom je er niet onderuit omdat het nodig is voor je bedrijf. Er zijn landen die een negatieve antigeen sneltest-uitslag accepteren als geldig reisdocument. Check van te voren even of dit op jouw bestemming van toepassing is. De regels veranderen namelijk continu. Je bent zelf verantwoordelijk om te controleren of dit document toereikend is voor jouw bestemming. Meer informatie hierover kan je o.a. vinden op: www.rijksoverheid.nl 

Werkgeverstest-apeldoorn.nl is een initiatief van BrinQer | jouw arbodienst

BrinQer is een gecertificeerde arbodienst.

Wij werken volgens de richtlijnen, gegevens worden conform AVG en de privacy wetgeving verwerkt.

Bedrijfsarts: Jacob Zwier
BIG-nummer: 79045498001