Je blik op de toekomst gericht met een Curriculum Future
een andere kijk op je Curriculum Vitae

Steeds vaker willen werkgevers en recruiters van toekomstig werknemers horen wat ze voor de organisatie gáán betekenen en niet alleen maar wat ze in het verleden hebben gedaan. Hoe een toekomstpad er uit ziet, waar ambities liggen of hoe een werknemer op een andere wijze vorm geeft aan ondernemerschap binnen en van zijn eigen loopbaan.

Met het huidige CV (Curriculum Vitae) alleen kom je er dus niet meer. Richt je blik op de toekomst en laat met een Curriculum Future (CF) aan toekomstige werkgevers zien wat je voor hen gáát betekenen.

‘Ik wil weten wat iemand voor mij gaat betekenen, niet alleen maar wat ie in het verleden allemaal heeft gedaan…’

Curriculum Future

De trajectbegeleiders bij BrinQer maken gebruik van een speciaal format voor een CF – een Curriculum Future als vervanger of aanvulling op het welbekende Curriculum Vitae. Een dergelijk document geeft inzicht in doelen, ambities, loopbaanverwachtingen en betekenis van de inzet voor de werkgever. Het geeft tijdens de begeleidingsmomenten coachingsmogelijkheden die gericht zijn op de toekomst. Met een CF leren we de potentiële werknemer helder en duidelijk uitleggen wat zijn rol wordt en wat de werkgever, ook op lange termijn, kan verwachten.

‘Met een Curriculum Future val je gelijk op tussen de rest en kan je je op die manier positief onderscheiden’

Meer weten?

Onze trajectbegeleiders helpen u graag bij het opstellen van een CF

Bel 055 – 357 43 60 of mail ons via de contactpagina.

Neem contact op