In het kort

Het trainingsprogramma biedt een unieke competentie waarmee je de lichaamstaal van de ander kunt lezen als een boek. Hierdoor ben je in staat om de juiste vraag op het juiste tijdstip te stellen en efficiënt achter de intenties van de ander te komen, waardoor u de ander beter begrijpt en kunt helpen.

Dit geeft je niet alleen een enorme voorsprong in je communicatie ten opzichte van je gesprekspartners maar het levert je tevens significant hogere efficiëntie en effectiviteit van je gesprekken op en het zorgt voor geldbesparing door in een korter tijdsbestek de ander beter te begrijpen en te doorgronden. 

Praktische informatie

Momenteel zijn er nog geen trainingen gepland

BrinQer, Apeldoorn

max. 6 deelnemers

incl. lunch + boek

€ 1.995,- p.p.

Op zoek naar de ware intentie van je gesprekspartner

In de meeste gevallen worden besluiten, keuzes en adviezen gebaseerd op informatie van anderen. De succesbepalende factor is dan ook vaak niet het besluit zelf, maar juist de informatie die daaraan ten grondslag ligt. Het is dan ook van groot belang dat de informatie aan de twee belangrijkste basisvereisten voldoet: ‘betrouwbaar’ en ‘volledig’. Of je nu interviewt, onderhandelt of op wat voor manier dan ook informatie verzamelt, Human Profiling® helpt je om:

  • Informatie te toetsen aan betrouwbaarheid en volledigheid

  • Minimaal 65% meer informatie te genereren uit je gesprek

  • Te zien of je te maken hebt met een andere waarheid 

  • Micro- en macro-expressies waar te nemen en deze om te zetten in vitale informatie

  • Significant hogere efficiëntie en effectiviteit van je gesprekken

  • De ander beter en sneller kunnen begrijpen en helpen

Inhoud van de training

In deze Master Training leer je met aandacht kijken, lichaamstaal begrijpen, vragen stellen en onderzoekend luisteren; helpen, sturen, vormen en lerenDoor de drie pijlers die Human Profiling kenmerkt leer je vaardigheden die je in allerlei situaties, werk- en niet-werkgerelateerd, kan inzetten. We gaan 3 dagen van 6 uur aan de slag in een kleine groep, zodat je het maximale uit jouw training kan halen en persoonlijke aandacht kan krijgen en geven.

Op locatie bij BrinQer

De open trainingen worden gegeven op ons kantoor in Apeldoorn. Wij beschikken over moderne vergaderruimtes met alle voorzieningen. Ons kantoor is centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar met gratis parkeervoorzieningen en een bushalte voor de deur.

Professionele trainers

De training wordt gegeven door Gert-Jan Schenau of Maaike Casteleijn.

Gert-Jan werkte 10 jaar lang als HR-manager bij een internationale organisatie. Hier ontstond zijn fascinatie voor het menselijk gedrag. Hij besloot de schoolbanken weer in te gaan en volgde een cursus Predictive Profiling en een opleiding aan de Leugenacademie. Op basis van de inzichten van Paul Ekman en Carl Gustav Jung ontwikkelde hij vervolgens Human Profiling (R).

Maaike’s interesse voor gedrag ontwikkeld tijdens de opleiding Toegepaste Psychologie op arbeidsniveau. Human Profiling is volgens Maaike de missing link voor HR-professionals. Samen met Gert-Jan weet ze haar kennis en ervaring vol enthousiasme aan de deelnemers over te brengen.

Wat cursisten over deze training zeggen

0
Gemiddelde cijfer bij training Cap Gemini voor zowel de training als de trainers

“Unieke cursus die veel biedt
voor werk en privé.”

“Ik vond het echt een verrijking
voor mijn ontwikkeling.”

“Got more out of it than expected.”

“Super leerzaam,
heel gaaf!”

“Dit is meer een cursus die lang nagalmt.”

“Really inspiring and interesting.”