Met een persoonlijk plan aan de slag

Soms komt het voor dat je als werknemer niet meer aan de slag kan bij je eigen werkgever of in je eigen werk. Of je hebt een uitkering en bent weer toe aan (oriëntatie op) werk. Gelukkig zijn er talloze mogelijkheden om je weer aan een passende en leuke baan te helpen. Wij maken samen met jou een persoonlijk plan in de zoektocht naar een nieuwe baan of een goeie voorbereiding daarop. Van ons mag je verwachten dat we creatief meedenken. Een eerlijke samenwerking en eigen verantwoordelijkheid vinden we belangrijk, want we willen net als jij graag resultaat behalen. Naast dat onze trajecten voldoen aan de richtlijnen van het UWV hebben we ook nog eens een hoge klanttevredenheid van 8,5! Nieuwsgierig? Bekijk onze verschillende trajecten of neem direct contact met ons op om jouw situatie te bespreken.

UWV Naar Werk en Werkfit traject

Al jaren voeren wij verschillende trajecten uit in opdracht van het UWV. Van aanbodversterkende modules en ziektewet trajecten tot langdurige IRO-trajecten. Onze expertise in al deze trajecten is gericht op praktische coaching en begeleiding. In de korte modules bieden wij individuele trainingen op het gebied van solliciteren en netwerken. Doel: het meteen in de praktijk gebruiken van deze trainingen in de zoektocht naar een nieuwe (passende) baan. In de langere trajecten zit meestal een tweeledig doel: naast de praktische begeleiding is het ook gericht op vormgeving van de loopbaan op langere termijn. Zeker als ziekte of een andere beperking aan de orde is en de oude carrière geen optie meer is.

Mensen met een ZW-uitkering of AG-uitkering van het UWV begeleiden we met WerkFit of Naar Werk traject. We helpen je voorbereiden op de arbeidsmarkt en/of als je daar al klaar voor bent, om de juiste baan te vinden.

 

Meer over onze UWV-trajecten

Met (parallel) Spoor II op naar passend nieuw werk

Kan je werknemer niet meer terugkeren in eigen werk door ziekte? Wij begeleiden van oriëntatie op de arbeidsmarkt tot en met een nieuwe passende baan. We starten met het in kaart brengen van vaardigheden, talenten en mogelijkheden, maken samen een CV,  zoeken naar passende vacatures en gaan vooral actief de arbeidsmarkt op. We maken gebruik van alle moderne middelen die we tot onze beschikking hebben. Aan het eind van een spoor II traject is je medewerker in staat zich zelfstandig op de arbeidsmarkt te bewegen.

Daarnaast biedt BrinQer ook een uniek traject wanneer de werknemer al bezig is met eigen terugkeer in werk: Parallel Spoor II. Het hele traject vindt dan plaats naast de uren en werkzaamheden in eigen werk: we houden hier in de begeleiding rekening mee. Ten alle tijden is het mogelijk om het traject voort te zetten in een formeel Spoor II traject als terugkeer naar eigen of ander werk (Spoor |) bij de eigen werkgever toch niet mogelijk blijkt. Zo gaat er geen tijd verloren.

Curriculum Future: een andere kijk op je Curriculum Vitae

Je kent het vast wel als werkzoekende: weer zo’n CV schrijven met een opsomming van je werkverleden. Je wordt maar niet uitgenodigd omdat werkgevers je potentie niet zien. Al die feiten uit het verleden zeggen misschien helemaal niks over wat jij nu kan en wil. Daarbij nemen werkgevers en recruiters steeds minder de tijd om je CV uitgebreid te lezen. Tijd voor het Curriculum Future: een bondige opsomming van jouw competenties, je ambities en jouw rol bij een potentiele werkgever. Daar val je tenminste mee op!

 

Meer over Curriculum Future

Outplacement

Het komt voor dat je als werkgever en werknemer uit elkaar gaat, omdat wensen en behoeftes niet meer bij elkaar aansluiten. Onderdeel van de vaststellingsovereenkomst kan een outplacement traject zijn. Wij hebben veel ervaring met dit soort trajecten. We doen dit zowel individueel als in groepen. Bijvoorbeeld na een reorganisatie waarbij er meerdere mensen afscheid moeten nemen van de organisatie.

Na vaak vele jaren bij dezelfde organisatie kan het als werknemer lastig zijn om te solliciteren, want wat kun je eigenlijk? Wat wil je? En waarin ben je waardevol voor een nieuwe werkgever? Ook praktisch: hoe maak je een CV? Hoe en waar vind je vacatures en hoe zet je je netwerk in om een nieuwe baan te vinden? Al dit soort vragen komen aan de orde in een outplacement traject.

Daarnaast is er ruimte voor coaching. Bijvoorbeeld als het afscheid nemen zwaarder valt, of als onzekerheid of zelfvertrouwen een belemmering vormen in het sollicitatieproces.

Na het outplacement traject is duidelijk in welke richting je als werkzoekende het beste kan solliciteren en hoe je je op de arbeidsmarkt kan bewegen. Daarnaast heb je meer zicht op jouw competenties en ambities. De nieuwe baan kan opeens stap één zijn op weg naar een nieuwe loopbaan. Misschien meer passend bij je ontwikkeling in de loop van de jaren.

Maak kennis met onze bevlogen

re-integratiespecialisten

Anja Essenstam

• Inzetbaarheidsadviseur
• Re-integratiespecialist
• Coach persoonlijke ontwikkeling

Heidi Scholte

• Inzetbaarheidsadviseur
• Re-integratiespecialist
• Stresscouncelor

Lisette Higenkamp

• Inzetbaarheidsadviseur
• Re-integratiespecialist

Marije Veldpape

Marije Veldpape

• Inzetbaarheidsadviseur
• Re-integratiespecialist

Karin Bokhorst

• Inzetbaarheidsadviseur
• Re-integratiespecialist
• Noloc erkend loopbaan-professional

Sabine Trinks

• Inzetbaarheidsadviseur
• Re-integratiespecialist

BrinQer kijkt met een positieve blik naar gezondheid en inzetbaarheid van
werknemers. We focussen liever op het inzetbaarheidspercentage dan op
ziekteverzuim en zijn dan ook continue bezig met innovatie om onze dienstverlening
zo optimaal mogelijk te maken voor onze klanten. Daarnaast mag je van ons kwaliteit
verwachten want we zijn een full-service gecertificeerde arbodienst met gedreven
werknemers die je graag helpen bij jouw inzetbaarheid.