UWV trajecten Werkfit en Naar Werk
Samen met BrinQer aan het werk op weg naar werk

Werkfit en Naar Werk trajecten zijn re-integratietrajecten voor mensen met een ZW-uitkering of AG-uitkering van het UWV. Voor beide trajecten geldt dat het joúw traject is. We doen samen wat er nodig is, je hebt de vrijheid om aan te geven wat je wil en of je extra opdrachten of coaching nodig hebt. Als het binnen onze mogelijkheden en uren ligt, is het bespreekbaar. Dat maakt dat deze trajecten heel persoonlijk op jou zijn afgestemd. Ideaal als je momenteel nog niet klaar bent voor de arbeidsmarkt maar wel graag op zoek wil naar jouw ideale baan.

Download de BrinQer UWV infographic
  • Groot netwerk aan arboklanten

  • Bevlogen team met trajectbegeleiders

  • Unieke Curriculum Future

Onze UWV-trajecten scoren hoger dan gemiddeld!

Werkfit

Wanneer je nog niet helemaal klaar bent om al de arbeidsmarkt op te gaan en te solliciteren is dit een goed traject voor je. We bereiden je voor met persoonlijke- en arbeidsmarkt oriëntatie, we helpen je met het opbouwen van zelfvertrouwen en het versterken en uitlichten van je bruikbare vaardigheden. Binnen deze kaders gaan we kijken wat jíj nodig hebt om je weer op de arbeidsmarkt te begeven. We zijn hierin meedenkend, kritisch, creatief, met altijd oog voor jou als mens. Je kunt dit traject altijd verdiepen met het Naar Werk traject.

Met het UWV Werkfit traject ben je klaar om de arbeidsmarkt op te gaan en staat geen belemmering je meer in de weg

Naar Werk

Je bent klaar voor de arbeidsmarkt, en nu? Binnen dit traject kijken we naar je behoeftes als het gaat om sollicitatievaardigheden en gaan we daadwerkelijk op zoek naar een baan! Is je CV up- to- date en passend bij jou als persoon? Hoe kun je aan vacatures komen? Hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief? Maar ook, past netwerken bij jou en hoe pak je dat dan aan? Uiteraard gaan we ook samen kijken naar mogelijkheden, spreken we ons eigen netwerk aan, maar kijken we ook naar de mogelijkheden die Social Media bieden.

Met het UWV Naar Werk traject benut je al je potenties en mogelijkheden om de juiste baan te vinden.

De bevlogen trajectbegeleiders van BrinQer
null

Anja Essenstam

Trajectbegeleider
null

Heidi Scholte

Trajectbegeleider
null

Lisette Hilgenkamp

Trajectbegeleider
Marije Veldpape

Marije Veldpape

Trajectbegeleider

Meer weten?

Onze trajectbegeleiders helpen je de arbeidsmarkt weer op

Bel 055 – 357 43 60 of mail ons via onderstaande button.

Email naar afdeling Trajectbegeleiding