chatsimple

Incompany griepvaccinatie; ben jij voorbereid op de verwachte griepgolf?

22 sep 2021

Het is weer zover, de ‘R’ zit weer in de maand. Ziekteverzuim door verkoudheid, snotteren en griep ligt op de loer. En dat betekent (extra) aandacht voor je weerstand! Dit jaar bovendien extra belangrijk omdat ons immuunsysteem door het ontbreken van fysieke contactmomenten is ‘ingeslapen’. Virologen verwachten dan ook dat we ons dit najaar moeten voorbereiden op een grote griepgolf.

Een griepvaccinatie is een effectief middel om de natuurlijke weerstand een boost te geven. Het verkleint de kans op griep met 40%-60% en zorgt voor minder klachten en een sneller herstel. Een doeltreffend middel om je medewerkers gezond te houden en ziekteverzuim vanwege griep grotendeels te voorkomen.

Als gevolg van de COVID-19 pandemie wordt de vraag naar griepvaccins ook dit jaar, groter dan het aanbod. Wacht daarom niet te lang met je voorbereidingen en zorg dat je personeel en je organisatie gezond blijft!

Wij helpen je graag om je medewerkers maximaal productief en vitaal te houden; in samenwerking met een van onze partners bieden wij incompany griepvaccinaties aan. De teams van ervaren verpleegkundigen zijn geschoold en flexibel inzetbaar om incompany medewerkers preventief tegen griep te vaccineren.

Wees voorbereid en reserveer nu een incompany griepvaccinatie!

Neem contact op