chatsimple

Voor elke organisatie een passend arbodienstpakket

Wij hebben een duidelijke visie als het gaat om verzuim. Wij geloven namelijk in de kracht van preventie. Niet alleen in het oplossen van verzuim. Natuurlijk is het fijn als een zieke werknemer snel weer aan de slag kan. Maar wij focussen ons juist ook op de grote groep gezonde werknemers; dat zij vitaal en met plezier aan het werk blijven, zodat zij niet uitvallen in de toekomst. Positieve gezondheid staat bij ons voorop. Werknemers die met plezier werken zijn bovendien 31% meer productief, verkopen 37% meer en zijn 3 keer zo creatief. We hebben drie arbodienstpakketten waar je uit kunt kiezen: Basis, Garant en Garant Plus. 

Ben jij op zoek naar een arbodienst die vérder gaat dan het behandelen van verzuim? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Bekijk de drie pakketten om te zien wat de onderlinge verschillen zijn, zodat je het arbodienstpakket kunt kiezen dat het beste bij jouw organisatie en jouw medewerkers past.

 

Download onze overzichtsbrochure 2024

Wil je meer weten of heb je andere vragen over onze arbodienstverlening?

Neem dan gerust contact met ons op via sales@brinQer.nl of via 055-3574360. Je kan ook ons contactformulier op de contactpagina invullen, dan nemen wij binnenkort contact met je op!

Mail ons direct

Gerelateerde blogberichten

Alle blogberichten

Klanten vertellen

Alle verhalen