Jezelf online opleiden

Ken je BrinQer Online Leren al? Een van de onderdelen van onze BrinQer Academie. Op brinqer.leert.nl raak je niet uitgeleerd. Ons platform biedt momenteel meer dan 600 erkende opleidingen en richt zich op werkgevers en werknemers die zich willen (blijven) ontwikkelen. Binge learning vanaf je bank, en het mooie is: iedereen kan eraan meedoen. Ook jij!

De arbeidsmarkt verandert zo snel, dat het steeds noodzakelijker is om jezelf te blijven ontwikkelen en voor te bereiden op de toekomst. Een baan voor het leven zie je niet meer. De verwachting is dat ruim 10% van de Nederlandse banen de komende jaren verdwijnt door automatisering. Het is dus belangrijk dat je met de tijd meegroeit en voorbereid bent op wat er gaat komen. Bovendien hebben bedrijven vaak duizenden euro’s aan opleidingsbudget beschikbaar voor medewerkers.

Ruim 600 online opleidingen

Ons platform aan opleidingen, cursussen en trainingen helpt werkenden en werkzoekenden zichzelf te blijven ontwikkelen. Zie het als een ‘Netflix voor opleidingen’ waarmee je kunt binge learnen vanaf je bank. Je kunt hier alles leren wat je wilt en hoe jij het wilt. Je start met het maken van een persoonlijk profiel door de Talentcard in te vullen. Daarna zie je direct waar jouw talenten en ontwikkelpunten liggen en krijg je opleidingstips aangeboden. Als je bijvoorbeeld kiest voor een cursus  Microsoft, start je met een test (startkwalificatie) om te bepalen wat jouw kennis over dit onderwerp is en om te bepalen waar je kunt instromen.

Mbo-, hbo- en universitair-niveau

De online trainingen lopen uiteen van een cursus boekhouden tot een opleiding familierecht. Na elke afgeronde training ontvang je een erkend certificaat van de betreffende opleider (van NCOI tot Schoevers). De trainingen zijn te volgen op verschillende opleidingsniveaus (mbo, hbo en universitair) en in verschillende vormen (online trainingen, luisterboeken, samenvattingen, e-books en video’s). Dus of je nou wel of geen boekenwurm bent; er zit altijd een leervorm tussen die bij jou past. Je deelt zelf je studietijd in, dus je bepaalt zelf waar en wanneer je ermee aan de slag gaat. De cursussen variëren van 2 tot 160 uur studietijd en het aanbod aan opleidingen wordt elke week uitgebreid. Alle certificaten die je behaalt, kun je bovendien mooi op je cv zetten! 

Slechts 145 euro per jaar

Om een jaar lang onbeperkt toegang te krijgen tot al onze opleidingen betaal je slechts 145 euro. Waar je bij een andere opleider 750 euro voor een twee-daagse training betaalt, heb je bij ons voor 145 euro dus een jaar lang toegang tot alle opleidingen. Pak je eigen regie, leid jezelf op tot expert! 

Coach voor extra motivatie

Jezelf online opleiden geeft je veel vrijheid. Daarentegen kan het ook lastig zijn om gemotiveerd te blijven. Er is geen deadline, dus hoe zorg je dat je gefocust blijft? In dat geval kun je kiezen voor een persoonlijke coach waarmee je vier keer per jaar een gesprek hebt:

 • Gesprek 1: Waar sta je? Waar wil je naar toe? Wat zijn je leerdoelen?
 • Gesprek 2 en 3: Hoe gaat het? Heb je hulp nodig?
 • Gesprek 4: Hoe is het gegaan? Heb je jouw leerdoelen behaald?

Voor een jaar lang toegang tot alle online opleidingen én persoonlijke coaching betaal je 349 euro per persoon per jaar.

Ook voor werkgevers

Ook werkgevers, leidinggevenden en HR-medewerkers kunnen naar hartenlust bingelearnen. Je vindt er onder andere verzuimtrainingen, teamdoelstellingen per afdeling en de DISC-training. Voor werkgevers is er een ruim aanbod aan trainingen omtrent de vier meetbare thema’s die zorgen voor duurzame inzetbaarheid van personeel:

 1. Kennis en vaardigheden
 2. Motivatie en betrokkenheid
 3. Werk-privé balans
 4. Vitaliteit en gezondheid

STAP-budget

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 via het UWV een STAP-budget van 1.000 euro per jaar aanvragen om een opleiding, training of cursus te volgen. STAP staat voor Stimulering ArbeidsmarktPositie. De overheid wil hiermee mensen helpen zich te (blijven) ontwikkelen om hun positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Met het STAP-budget kun je bij de BrinQer Online Leren een jaar lang online studeren onder begeleiding van een coach. Alle trainingen op brinqer.leert.nl zijn NRTO-gecertificeerd. Dat is een van de voorwaarden om recht te hebben op het STAP-budget. Het STAP-budget is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor jou! Meer weten? Klik dan hier.

 

Meer weten? Neem contact met ons op! 

De voordelen van de BrinQer Online Leren

 • Studeren wanneer het jou uitkomt.
 • Bingelearnen: studeren vanaf je bank.
 • Balans tussen werk, studie en privé.
 • Vanaf slechts 145 euro per jaar.
 • Kosteloos met het STAP-budget.
 • Van mbo tot universitair niveau.
 • Jezelf opleiden tot expert.
 • Van luisterboek tot e-book.
 • Studietijd varieert tussen 2 en 160 uur.
 • Een coach die je scherp houdt.