chatsimple

Jezelf online opleiden

Ken je BrinQer Online Leren al? Een van de onderdelen van onze BrinQer Academie. Op brinqer.leert.nl raak je niet uitgeleerd. Ons platform biedt momenteel meer dan 1000 erkende opleidingen en richt zich op werkgevers en werknemers die zich willen (blijven) ontwikkelen. Binge learning vanaf je bank, en het mooie is: iedereen kan eraan meedoen. Ook jij!

De arbeidsmarkt verandert zo snel, dat het steeds noodzakelijker is om jezelf te blijven ontwikkelen en voor te bereiden op de toekomst. Een baan voor het leven zie je niet meer. De verwachting is dat ruim 10% van de Nederlandse banen de komende jaren verdwijnt door automatisering. Het is dus belangrijk dat je met de tijd meegroeit en voorbereid bent op wat er gaat komen. Bovendien hebben bedrijven vaak duizenden euro’s aan opleidingsbudget beschikbaar voor medewerkers.

Ruim 1.000 online cursussen

Ons platform aan opleidingen, cursussen en trainingen helpt werkenden en werkzoekenden zichzelf te blijven ontwikkelen. Zie het als een ‘Netflix voor opleidingen’ waarmee je kunt binge learnen vanaf je bank. Je kunt hier alles leren wat je wilt en hoe jij het wilt. Je start met het maken van een persoonlijk profiel door de Talentcard in te vullen en de DISC persoonlijkheidstest af te nemen. Daarna zie je direct waar jouw talenten en ontwikkelpunten liggen en krijg je concrete opleidingstips aangeboden.

Mbo-, hbo- en universitair-niveau

De online trainingen lopen uiteen van een cursus boekhouden tot een opleiding familierecht. Na elke afgeronde training ontvang je een erkend certificaat van de betreffende opleider (van NCOI tot Schoevers). De trainingen zijn te volgen op verschillende opleidingsniveaus (mbo, hbo en universitair) en in verschillende vormen (online trainingen, luisterboeken, samenvattingen, e-books en video’s). Dus of je nou wel of geen boekenwurm bent; er zit altijd een leervorm tussen die bij jou past. Je deelt zelf je studietijd in, dus je bepaalt zelf waar en wanneer je ermee aan de slag gaat. De cursussen variëren van 2 tot 160 uur studietijd en het aanbod aan opleidingen wordt elke week uitgebreid. Alle certificaten die je behaalt, kun je bovendien mooi op je cv zetten!

Slechts 158,70 euro per jaar

Om een jaar lang onbeperkt toegang te krijgen tot al onze opleidingen betaal je slechts 158,70 euro. Waar je bij een andere opleider 750 euro voor een twee-daagse training betaalt, heb je bij ons dus voor meer dan 80% minder geld een jaar lang toegang tot alle opleidingen. Pak je eigen regie, leid jezelf op tot expert!

Coach voor extra motivatie

Jezelf online opleiden geeft je veel vrijheid. Daarentegen kan het ook lastig zijn om gemotiveerd te blijven. Er is geen deadline, dus hoe zorg je dat je gefocust blijft? In dat geval kun je kiezen voor een persoonlijke coach waarmee je vier keer per jaar een gesprek hebt:

  • Gesprek 1: Waar sta je? Waar wil je naar toe? Wat zijn je leerdoelen?
  • Gesprek 2 en 3: Hoe gaat het? Heb je hulp nodig?
  • Gesprek 4: Hoe is het gegaan? Heb je jouw leerdoelen behaald?

Jouw persoonlijke coach zal door middel van een analyse jouw jouw persoonlijke ontwikkelbehoeften in beeld brengen en met jou een gericht plan maken. Hierbij maken we gebruik van wetenschappelijk onderbouwde testen. We zien in de praktijk dat het hebben van persoonlijke ondersteuning maakt dat je gerichter, tijd efficiënter en met minder stress jouw eigen ambities kan halen. Voor je weet heb jij jouw certificaten al op je CV staan!

Voor een jaar lang toegang tot alle online opleidingen én persoonlijke coaching betaal je 377,70 euro per persoon per jaar.

Ook voor werkgevers

Ook werkgevers, leidinggevenden en HR-medewerkers kunnen naar hartenlust binge learnen. Je vindt er onder andere verzuimtrainingen, teamdoelstellingen per afdeling en de DISC-training. Voor werkgevers is er een ruim aanbod aan trainingen omtrent de vier meetbare thema’s die zorgen voor duurzame inzetbaarheid van personeel:

  • Kennis en vaardigheden
  • Motivatie en betrokkenheid
  • Werk-privé balans
  • Vitaliteit en gezondheid

 

Direct beginnen met BrinQer Online Leren

Op zoek naar een brinqer online leren specialist?

Neem dan contact op met:
Employee Image
Nathan Weesies
Opleidingscoördinator
06-82480552