chatsimple

Begeleid je personeel naar een rookvrij leven

7 okt 2021

Vanaf januari 2022 dienen alle bedrijven rookvrij te zijn. Alle bestaande rookruimtes moeten verdwijnen, waardoor er voor rokers steeds minder mogelijkheden zijn om te roken op het werk. Voor veel bedrijven is dit dan ook hét moment om medewerkers te helpen bij het stoppen met roken en ze te begeleiden naar een rookvrij leven en een positieve gezondheid!

Professionele begeleiding

Samen met Medipro bieden wij een effectief zakelijk Stoppen-Met-Roken programma om jouw medewerkers de kans te geven om onder professionele begeleiding te stoppen met roken.

Veel voordelen voor jou als werkgever

Een rookvrij bedrijf biedt veel voordelen. Zowel voor jou als werkgever, als voor je medewerkers. Zo kun je bijvoorbeeld veel geld besparen door minder kosten te hoeven maken vanwege ziekteverzuim. Daarnaast bespaar je al snel meer dan 5.000 euro per jaar per werknemer aan het achterwege laten van de rookpauzes.

Minimale kosten, hoge opbrengsten

Kies je voor dit zakelijke programma dan kies je voor winst op meerdere vlakken. Individuele begeleiding van je werknemers bezorgt jou als werkgever meestal geen kosten. De wetenschappelijk bewezen methode die wordt toegepast, wordt door de zorgverzekeraar van jouw werknemers (zonder het eigen risico) vergoed! De kosten voor de aanvullende voorlichtingsbijeenkomsten en voorbereidende groepstrainingen worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Meer weten over ons Stoppen Met Roken programma?

Meld je hier aan