chatsimple

Collega Yvette aan het woord: “We werken op basis van vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid”

11 dec 2023

In onze blogserie Collega aan het Woord, stellen we de teamleden van BrinQer aan je voor. In de vorige aflevering hebben we kennisgemaakt met onze coördinator Planning en Medisch secretariaat Marlous Petrik. Ze heeft het stokje overgedragen aan Yvette van der Eeze, onze spin in het web en steun en toeverlaat van onze directie!

Vijf jaar geleden maakte Yvette kennis met BrinQer. “Door het UWV kreeg ik een re-integratietraject aangeboden met begeleiding van BrinQer. Omdat bij BrinQer zelf behoefte was aan een ondersteunende collega, opperde mijn re-integratie adviseur Heidi om bij hen te re-integreren. En zo is mijn loopbaan bij BrinQer begonnen.”

‘Gezondheid en energie staan bij mij bovenaan’

Dat gezondheid en energie de belangrijkste elementen in het leven zijn, heeft Yvette aan den lijve ondervonden. “Ik ben door mijn gezondheid twee jaar uit het arbeidsproces geweest en werd 100% arbeidsongeschikt verklaard. Gezond leven en zorgen voor mijn energie staan bij mij op nummer één. Om mijn energieniveau op peil te houden probeer ik voldoende te bewegen, hardlopen, wandelen in het park om de hoek en gebruik maken van de e-gym bij kantoor voor een circuittraining. En sinds kort volg ik ook salsa lessen! Van dansen word ik blij en ik leer meteen iets nieuws.”

‘Bij BrinQer kon ik aan mijn re-integratie beginnen en werken aan herstel’

“BrinQer begon, toen ik vijf jaar geleden startte, aan een groei en er stond een verhuizing op stapel. Ik begon met een kleine opbouw aan uren en na een half jaar was ik alweer in staat om 20 uur per week te werken. De verhuizing was mijn eerste eigen ‘echte’ project. Een half jaar na mijn start kreeg ik een contract en de functie van directie-assistent aangeboden. BrinQer bestond toen nog uit een team van 18 medewerkers, een klein hecht team dat nu is uitgegroeid tot een hecht team van 45 medewerkers.”

Door de groei en ontwikkelingen in de afgelopen vijf jaar en haar functie als directie-assistent, kent Yvette het bedrijf heel goed. “Het is mooi om te zien welke stappen er zijn gemaakt en hoe afdelingen en processen vorm hebben gekregen. Er is een duidelijk organogram en we hebben nu ook een MT. We zijn gegroeid naar een professionele organisatie en zijn continu bezig met procesoptimalisaties en ontwikkeling. Zo biedt de samenwerking met ttif en Caretowork ook weer veel kansen om ons weer een stap verder te brengen. Het afgelopen jaar heb ik de kans gekregen om bij de financiële overleggen aan te sluiten en kwam ik erachter dat mijn vlammetje ging branden tijdens deze meetings. Ik voelde dat ik veel energie kreeg van de financiële taken en heb dit bespreekbaar gemaakt. Momenteel ben ik dus de overstap aan het maken naar de functie van financieel medewerker en ik krijg zoveel terug voor de energie die ik erin steek! Ik kan echt een bijdrage leveren. De kennis van de organisatie kan ik heel goed toepassen in deze functie en daadwerkelijk een verschil maken. Ik zit nu ook een dag per week bij Caretowork om de administratie te organiseren en te verzorgen. Erg leuk om die samenwerking in deze rol vorm te mogen geven!”

‘Ik ken de organisatie en de mensen heel goed’

“BrinQer is gegroeid maar de cultuur is altijd gelijk en goed gebleven, ik vind het een fijn bedrijf om voor te werken. We werken op basis van vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. We krijgen veel regelvrijheid en zo kan ik mijn privé heel goed met mijn werk combineren. Als moeder van twee is het soms een uitdaging om alles te organiseren en dan is het heel fijn dat ik mijn werk ook buiten kantooruren om kan doen. Iedereen wil hard werken om onze klanten het beste te blijven bieden maar ook voor elkaar. We werken als een team en vullen elkaar goed aan.”