chatsimple

Gevreesde griepgolf: griepprik een noodzaak?

28 sep 2021

Veel bedrijven spelen in op de vrees voor een grote griepgolf dit najaar; door alle corona maatregelen heeft de griep nauwelijks de kans gehad om zich te verspreiden. Hierdoor is het aantal mensen dat nu vatbaarder is voor griep, een stuk groter.

De vraag naar griepvaccins is bij bedrijven dan ook groot. Werknemers krijgen dan op het werk allemaal in één keer een griepprik. Werkgevers verkleinen hiermee de kans op hoog ziekteverzuim en verzuim voor quarantaineplichten of coronatesten. Griepverschijnselen lijken immers veel op coronaverschijnselen. Wanneer er sprake is van griep, kan een volledig herstel een paar weken duren. Met een griepprik wordt de kans op griep fors kleiner.

Om in te kunnen spelen op de verwachte grote vraag, heeft onze partner MediCorps de inkoop van griepvaccins dan ook verdubbeld. MediCorps is specialist in coronatesten en griepvaccins voor bedrijven die hun medewerkers preventief een griepvaccin willen aanbieden.

Omdat wij bedrijven graag helpen bij het krijgen en houden van een optimaal gezond, vitaal en productief werkklimaat bieden wij met MediCorps incompany griepvaccinaties aan.

Wil je ook voorbereid de winter in? Wacht dan niet te lang en vraag nu je incompany vaccinaties voor je medewerkers bij ons aan!

Contact opnemen met BrinQer

Bron: RTL nieuws 10 september 2021