chatsimple

Gezonde dertigers gezocht voor uniek onderzoek van Radboudumc!

26 sep 2022

Eerder dit jaar heeft BrinQer een bijdrage gedaan aan het Radboudumc door te helpen met de werving van deelnemers voor de Healthy Brain Study. Dit onderzoek wordt door het Radboudumc, de Radboud Universiteit en met Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek uitgevoerd. Gezonde dertigers in de omgeving Arnhem-Nijmegen worden onderzocht en dit onderzoek moet antwoorden geven op de vraag hoe het dertigers-brein werkt en hoe deze het dagelijks leven beïnvloedt (en vice versa).

Van de gewenste 1.000 deelnemers hebben ruim 700 dertigers zich inmiddels opgegeven of zijn met de onderzoeken al begonnen. Al een eind op weg en nog op zoek naar zo’n 300 deelnemers in de doelgroep!

Wat houdt het onderzoek in:

Een jaar lang volgen en testen de onderzoekers gezonde dertigers in zowel het dagelijks leven als op de Radboud Campus, op drie verschillende momenten in het jaar. Deelnemers vullen vragenlijsten in via een app, dragen activiteitenmeters en doen computertaken. Daarnaast komen ze ook drie 8-urige testdagen op het Trigon (Kapittelweg 29, Nijmegen) voor onder andere een fietstest, het maken van een hersenfoto, het prikken van bloed en het maken van computertaken.

Wat staat er tegenover? Als deelnemer ontvang je:
  • Minimale vergoeding van 500 euro
  • Drie leuke dagen op het lab, inclusief ontbijt en lunch
  • Foto van je hersenen
  • Meetresultaten via MijnDertigersbrein
Meedoen

Aanmelden kan op www.dertigersbrein.nl. Er wordt dan contact opgenomen door een van de onderzoek medewerkers.

Val je buiten de doelgroep maar wil jij je steentje bijdragen aan dit onderzoek? Stuur het bericht gerust door in je netwerk en help het Radboudumc aan de nodige deelnemers! 

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Bekijk dan dit filmpje of ga naar www.dertigersbrein.nl.