chatsimple

Collega John aan het woord: ‘De mens staat bij BrinQer altijd centraal’

3 nov 2021

In onze nieuwe serie stellen wij de mensen achter BrinQer | jouw arbodienst aan je voor. We trapten af met re-integratie- en leefstijlspecialist Heidi Scholte. Zij heeft het stokje overgedragen aan onze functioneel beheerder John Ingelaat.

John is trotse vader van drie kinderen en woont met zijn gezin in Doetinchem. Zijn vrije tijd besteedt hij aan zijn grootste hobby: voetbal. Niet alleen is hij supporter van De Graafschap, hij traint ook wekelijks bij de plaatselijke voetbalvereniging en is bij regionale toernooien op het veld te vinden. “De weekenden hou ik echter vrij voor mijn gezin. Met de komst van onze jongste kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om mijn vriendin op zondag alleen te laten. En eigenlijk geniet ik er zelf ook van hoor”.

De fijne cultuur en sfeer spraken mij meteen aan’

In het voorjaar van 2015 begon John aan zijn zoektocht naar een nieuwe baan. “Ik werkte bij een grote thuiszorgorganisatie en door bezuinigingen en reorganisaties besloot ik eieren voor mijn geld te kiezen. Ik stelde mijn CV beschikbaar en niet lang daarna werd ik via LinkedIn door BrinQer benaderd met de vraag of ik kennis wilde komen maken en dat ze een leuke vacature voor me hadden. Na twee leuke gesprekken ben ik mijn BrinQer avontuur begonnen.”

John startte op de planning, om een collega tijdens haar zwangerschapsverlof te vervangen. “Daarna heb ik twee jaar als casemanager gewerkt. In deze functie had ik bij mijn vorige werkgever al ervaring opgedaan.” John is nu functioneel beheerder bij BrinQer en bekleedt een belangrijke spil-functie binnen de organisatie. Hij houdt zich continu bezig met klantvragen en verbeter- en ontwikkelpunten in de verschillende (klant)systemen.

              ‘We zijn een hechte club en staan voor elkaar klaar’

BrinQer wil zich als innovatieve arbodienst constant blijven ontwikkelen om haar klanten optimaal te kunnen ondersteunen met de juiste en beste tools. John levert hier een prominente bijdrage aan. “Door de groei van BrinQer namen ook klantvragen omtrent de systemen toe. Ik heb altijd al grote affiniteit gehad met automatisering en heb in deze functie de beste combinatie van werkzaamheden gevonden. Ik heb nog steeds veel contact met verschillende personen. Omdat ik ook de achtergrondkennis heb op gebied van de arbo wet-en regelgeving, kan ik bijvoorbeeld verbanden en koppelingen met de systemen heel goed maken en zelfstandig diverse vraagstukken afhandelen.”

Op de vraag hoe hij de bedrijfscultuur van BrinQer het beste kan omschrijven, antwoordt John: “BrinQer is een betrokken werkgever, de lijnen zijn kort en iedereen is benaderbaar. Afspraak is afspraak en vertrouwen is de basis. We zijn een hechte club en helpen elkaar waar nodig en waar we kunnen. Sociaal, mensgericht en laagdrempelig; dat zijn de kenmerken van de mensen bij BrinQer. Iedereen is toegankelijk en de betrokkenheid is heel groot.”

Benieuwd naar de andere gezichten en verhalen van onze BrinQers? Houd onze blogs in de gaten!