chatsimple

Gezonde dertigers gezocht voor een uniek onderzoek! Help jij mee?

23 mrt 2022

Hoe wordt de samenleving gelukkiger, gezonder en productiever? Met de Healthy Brain Study willen Radboud universiteit en Radboudumc die vraag beantwoorden. Voor dit onderzoek zijn 1000 gezonde dertigers uit de regio Arnhem-Nijmegen nodig die meedoen aan deze unieke studie. BrinQer | jouw arbodienst steunt dit initiatief! Doe jij mee en ben jij die dertiger in deze regio of ken jij gezonde dertigers die mee willen doen aan dit onderzoek? Natuurlijk krijg je er ook een leuke vergoeding en extra’s voor! 

Dertigers maken veel life events mee die van invloed zijn op hun dagelijks leven. Denk aan carrière maken, kinderen krijgen of het overlijden van een dierbare. Deze gebeurtenissen hebben invloed op gedachten, gevoel en gedrag van dertigers en zijn dus ook van impact op het werk. Vraagstukken op gebied van duurzame inzetbaarheid, verzuim en werk-privé balans worden met dit onderzoek ook beantwoord.

Het onderzoek
Deelnemers worden tot 23 december 2023 op drie verschillende momenten in het jaar gevolgd in zowel het dagelijks leven als op de Radboud Campus. Er worden vragenlijsten ingevuld via een app, activiteitenmeters gedragen en computertaken uitgevoerd. Daarnaast komen deelnemers ook drie 8-urige testdagen op het Trigon (Kapittelweg 29, Nijmegen) voor onder andere een fietstest, het maken van een hersenfoto, het prikken van bloed en het maken van computertaken.

Vergoeding
Als deelnemer ontvang je:
– Een minimale vergoeding van 150 euro
– Drie leuke dagen op het lab, inclusief ontbijt en lunch
– Foto van je hersenen
– Meetresultaten via MijnDertigersbrein

Wil je meehelpen het dertigersbrein te ontrafelen? Meld je dan aan op www.dertigersbrein.nl 

Bekijk dit filmpje voor meer informatie of stel je vraag op www.dertigersbrein.nl